Texto que describe la iniciativa en catalán.

Saray Li, la princesa del vent

Saray Li és una nena de 7 anys i viu a Lanzarote, a les Illes Canàries. És una princesa xinesa de Guangxi, una princesa del vent. Malgrat la seva joventut, Saray Li és una lluitadora. Fa un any, des de juliol de 2010, que lluita contra un càncer molt greu, causat per un tumor cerebral.  Massa per a una nena tan petita, amb un llarg i dur procés que l’han obligat a plantar cara a situacions que no havien d’haver succeït mai, de cap de les maneres. No hi ha cap raó que justifiqui que una cosa així li hagi de passar a un infant.

Aquesta malaltia l’ha obligada, a ella i als seus pares, a passar el darrer any viatjant constantment a Madrid per rebre tractament, separant-se de familiars, amics i companys d’escola. I ho ha suportat gairebé tot, operacions i durs tractaments, sense perdre el somriure.

Els seus pares, Manoli y Beni, no s’han rendit. Ni es rendiran ara que sembla que les coses no han resultat tal com s’esperaven. Ells ho diuen: van viatjar fins a la fi del món per anar a buscar-la i viatjaran de nou fins a on faci falta per salvar-la.

Ara, Saray Li necessita teràpies alternatives. I també necessita el nostre suport, a molts nivells.
Tots podem ajudar; uns amb aportacions econòmiques, d’altres dedicant-hi temps, amb informació, amb contactes… I segur que entre tots treiem força suficient per enviar-los suport, cadascú com sàpiga i pugui; tot compta i tot suma.

Per canalitzar tots aquests suports, hem creat el bloc  https://laprincesadelviento.wordpress.com/

SOLIDARITAT AMB SARAY LI

Saray Li probablement inicïi ara una nova via de tractaments, que l’obligarà a viatjar de nou fora de Lanzarote. A través d’aquest bloc podrem estar informats de com segueix el tractament i de com podem ajudar i donar suport, amb iniciatives que puguin anar sorgint.

Just quan estava preparant aquest bloc, he llegit una entrada a Twitter que deia: “Viure és estimar, patir, lluitar i véncer. Qui estima, pateix; qui pateix, lluita; qui lluita, guanya”. No es podia expressar millor. Saray Li estima i és estimada. Ha patit, i molt. Lluita com ningú. I amb la nostra ajuda ha de véncer.

Saray Li és la nostra Princesa del Vent. Anem a acompanyar-la en aquesta lluita.

Tots podem fer alguna cosa. Ens ajudes?

COM PODEM COL·LABORAR

Aquí t’expliquem les propostes que tenim:

 • Donatius, aportacions econòmiques. Som conscients que la crisi econòmica ens afecta a tots, però qualsevol aportació, per petita que sigui, suma. Només 1 euros de cadascú de nosaltres pot convertir-se finalment en una suma considerable.Les associacions AFAIC i AFAC han decidit canalitzar conjuntamente els donatius a la família de Saray Li en un sol número de compte i un compte de PayPal. L’objectiu és agilitzar els tràmits i que siguin més clars i efectius.Els donatius podeu fer-los a aquest número de compte:
  AFAC La Caixa 2100 3268 99 2200115397

  Indicant:
  – Per a Saray
  – Nom de la família
  – El vostre correu electrònicTambé podeu fer l’ingrés al compte de Paypal, un servidor segur que demanarà les dades de la tarjeta VISA, Mastercard o qualsevol altra tarjeta de crèdit, i l’import que tu hagis decidit anirà al compte bancari d’AFAC. Entra al web d’AFACper fer-ho a través d’aquesta via.Des de l’1 de gener de 2011, AFAC ha estat declarada d’utilitat pública,  la qual cosa significa que, entre moltes altres coses, els donatius efectuats des d’aquest any són desgravables en la propera campanya de la declaració de la renda.
 • Pots canviar les teves imatges de perfil a Facebook i Twitter i col·locar les que et proposem. Així mostrem el nostre suport a les xarxes socials. També disposem de banners per als teus blocs o webs. Pots descarregar-te les imatges de suport al mateix bloc https://laprincesadelviento.wordpress.com.
Anuncios